Roots

Wat begon als een droom werd al snel een onvergetelijk avontuur.
Met z’n tweeën naar New York, de geboortestad van Hip Hop. Met lege koffers en handbagage op zoek naar Graffiti spots, Sneakers, Vinyl en vooral (h)erkenning.

Vrijwel meteen na het uitstappen van de taxi vielen we met de neus in de smeuïge boter. Een dikke laag subcultuur-spread met muziek, dans, mode, kunst en cultuur als hoofdingrediënten welteverstaan.
Wat we toen nog niet wisten is dat we hier een zaadje hebben geplant die later tot bloeien is gekomen. De spontane start, het ontpoppen, van een creatief netwerk. Een makerscollectief met als basisbehoeften elkaar te inspireren tot creëren, organiseren en te realiseren.

Met een uitnodiging voor de "Zulu Nation Anniversary" in de pocket, ...een tour door Harlem, The South Bronx, Albee Square Mall (Brooklyn), Rock Steady Park, Wu-Store, Corona (Queens) rijker. Omgeven door talloze knusse Graffiti Halls of Fame, sportwinkels vol kicks en platenzaken met bergen vinyl. Met inmiddels een goedgevulde handbag vol "mixtapes" zette we onze "tour der overprikkeling" voort.

Een dosis "good vibes" waar we tot de dag van vandaag nog steeds onze inspiratie uit putten. 

The Movement

Het is onze passie de beoefenaar der kunsten te helpen met hun uitdagingen en te zorgen voor een plek waar zij hun talenten kunnen laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te trekken. Onze ‘trigger’ om te exposen en zichtbaarheid te geven aan het werk is de volle zolder van de kunstenaar met opgeslagen verborgen schatten. Samenwerking staat bij ons op nummer 1. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk. Samenwerking is de key om succesvol te zijn. Het delen van kennis zien wij als kracht. Kraak de Code!

Kantjeboord Lifestyle ontzorgt, verbindt en is betrokken. Kantjeboord Lifestyle zijn eigenzinnige verhalenvertellers. Wij vertellen jouw verhaal. Een totaal aanpak waarbij kunst, creativiteit, nieuwsgierigheid en ieders eigen kunstvorm op de voorgrond staat. Wij zijn gespecialiseerd in het verkennen, benoemen, verbinden en aanjagen van samenwerkingen. We bouwen een community (community building), zijn de katalysator binnen het proces van het creëren, realiseren tot aan het implementeren, uitrollen en nazorg van het project. Door onze ruime ervaring, expertise op commerciële vlak, de opgedane kennis en kunde bij de totstandkoming van ons kledinglabel, opgebouwde netwerk en branchekennis, zijn we instaat om ‘makers’ de juiste begeleiding en coaching te geven.

Trends & Culture

Enerzijds maken we koppelingen tussen de behoeften, ideeën en belangen van creatieve makers en samenbrengen van organisaties (bedrijven, onderwijs, bewoners, stichtingen, lokale politiek). Anderzijds vertalen we de creatieve ideeën naar een haalbaar concept van een plan van aanpak en tijdslijn met concrete resultaten. Het opstellen en uitvoeren van een onderzoeksplan voor onderzoek naar de lange termijn visie en continuïteit behouden. Wij denken graag buiten de gebaande paden en inspireren zo mensen tot een duurzame samenwerking.

(S)maak

Wij creëren een omgeving en netwerk waarin duurzame samenwerking centraal staat. Dit komt tot stand door onze missie, tevens de kracht van Kantjeboord Lifestyle: "Vooruitbrengen door Verbinding".

Met de sfeer van een (pop-up) ontmoetingsplek oftewel creatieve hotspot willen we de huidige en nieuwe generatie ‘creators’ prikkelen, inspireren en een plek aanbieden waar zij hun creativiteit kunnen laten zien. Volledige beleving! Hier bedenken, werken, ontdekken en delen we ervaringen. Hier begeleiden, coachen, leren, creëren, experimenteren en exposeren we.

Het organiseren van bijeenkomsten, evenementen, activiteiten en dit vertalen naar concrete acties. In deze inspirerende werkomgeving zullen sprekers uitgenodigd worden voor bijvoorbeeld brainstormsessies, workshops, presentaties en lezingen. "All in-one place". Een plek waar jij jezelf kan en mag zijn en waar jij je op je gemak voelt. Op deze ontmoetingsplek wordt gemaakt, gezien en komt men samen voor het verhaal achter de creatieve kruisbestuiving.

 

© 2012 - 2024 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel