The World Of Esports 

Het woord is er uit. De flyer? Die is af! Het Streekblad rolde vers van de pers. Vandaag in je inbox gisteren al op je deurmat. De socials zijn rijkelijk aangevuld. Save The Date! Op zaterdag 11 en op zondag 12 februari transformeert de aankomsthal van Zoetermeer, Club Entree, aan de Boerhaavelaan in een Esports paleis en vindt het event "The World Of Esports" plaats. Ga mee op ontdekkingsreis en kom de vooroordelen inruilen voor de voordelen. Maak kennis met de wondere wereld van Esports en Gaming. Jongeren, tieners en volwassenen ontdekken tijdens dit evenement wat gaming op topniveau precies inhoudt.

S/O naar Stadmaker Nina Timmermans van Club Entree, ambassadeur Gil en de AOMA Esports Posse, de Game Development Opleiding Crew, de Dandy's van The Private Bartenders voor de "Mocktails" in stijl. Genoeg "Juice" dus! Kom het (be)proeven! Long story short? Check de flyer voor de vibe, klik hier voor het programma. Entree, the World of Esports wordt georganiseerd door AOMA Esports, Club Entree en *Kantjeboord Lifestyle.

*Kantjeboord Lifestyle verbindt mensen, mode, kunst, cultuur, muziek en bijbehorende lifestyle. We werken nauw samen met (creatieve) ondernemers en delen een podium. We creëren toffe producten met een verhaal beïnvloed door hedendaagse scenes, culturen en generaties.

 


 

© 2012 - 2024 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel