ULTIMATUM (4horsemen)

Nieuwe Vide presenteert tijdens de Stripdagen Haarlem ULTIMATUM (4horsemen). Vier mannen te paard die een spoor van mislukte oogsten, slagvelden en de dodelijke pest achter zich aan trekken, en een voorbode zijn van de naderende dag des oordeels. Dat is het beeld dat we uit de late middeleeuwen overgeleverd hebben gekregen van de vier ruiters van de apocalyps. Maar welk spoor zouden de ruiters vandaag de dag trekken in de tijd van nucleaire dreiging, covid-19, fake news, klimaatcrisis en dickpics?

Tijdens Stripdagen Haarlem gaan bij Nieuwe Vide vier verschillende striptekenaars, Eddie HaraDieter Van der OugstraeteStefan Kasper en TRIK de vier muren van Nieuwe Vide vullen om nieuwe werelden te bouwen op de ruïnes van onze maatschappij.

Na Stripdagen Haarlem zullen de muren van de expositie het decor vormen voor maatschappelijke gesprekken over thema’s als mannelijkheid, grensoverschrijdend gedrag, speculatieve fictie en emancipatie.

Aan de expo zullen ook studenten van ArtEZ Illustration Design en studenten illustratie van de HKU deelnemen met tekeningen over Tata steel. Tevens zal illustrator Linda van Bruggen animaties laten zien en toont kunstenaar PM Delèfre selectie van zijn trash composities met voordracht.

Nieuwe Vide
Energieplein 69
2031 TC  Haarlem

Kunst "Op Stof": Kantjeboord Lifestyle X Eddie Hara, Dieter Van der Ougstraete, Stefan Kasper en TRIK

In samenwerking met ‘ULTIMATUM (4horsemen)’, naar aanleiding van bovenstaande expositie, droppen wij een kersverse collab.
Het Ultimatum (4horsemen) design is met rondmaken gemaakt, 1 begint, stuurt deze door, volgende reageert enz. In de sfeer van de expo zoals hierboven beschreven. Exclusief, speciaal voor jou, via de Kantjeboord Lifestyle website te verkrijgen. 

Limited Drop (*Slechts 50 prints *Only 50 prints)

 

 

© 2012 - 2024 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel