I LOVE HIP HOP FESTIVAL 2022 T-SHIRT

Vol lof droppen wij het volgende Kunst "Op Stof" PROJECT. Of misschien nog veel beter gezegd, OBJECT. Samen met de I Love Hip Hop Crew en MrMonk lanceren wij deze Super Hero Hip Hop character met funky RAMM:ΣLL:ZΣΣ feeling. I Love Hip Hop Festival X MrMonk X Kantjeboord Lifestyle

“BRING YOUR SKILLS TO THE BATTLE”

Tenere Superpowers en een energieke, mentaal fitte geest bepalen het doelgerichte en zelfverzekerde DNA van dit figuur. Verschiet dus niet meteen al je kruit. 

“EXPRESS YOURSELF”

Zoek oogcontact, party & dance. Scan en check je area want met deze zelfverzekerde, competitieve, strategische blik loop je op een gezonde manier naast je schoenen.

“MAD MUGSY, READY TO ROCK THE CYPHER”

Met de kin omhoog, geen arrogantie nodig, te allen tijde klaar om te strijden. Elk uur, elk ogenblik.

“TOP ROCKER”

Op de voorkant van het shirt houdt "de Hip Hop Monk", het ILHH logo vast met zijn gewei als een trofee. De bedoeling van het T-shirt is ook precies dat jij dit straks na de 'Battles' vol trots meeneemt naar huis en zo laat zien... 

...maar PAS OP! Trots kan je beste vriend en tegelijkertijd je grootste vijand zijn!

“TRENDS AND CULTURE”

Alle elementen staan in het logo: Breaking Battles, Rap Shows, Turntablism, Graffiti en meer.
Om het artwork heen zijn abstracte zwarte blokjes verwerkt gebaseerd op de vorm van het logo. Hecht en krachtig! Als een planetenstelsel dat door de zwaartekracht van mode, kunst, cultuur, muziek en dans met elkaar verbonden zijn.

 

“WE GOT THE NEEDLE TO THE GROOVE”

De sferische geslepen 'angel' van het figuur staat op het punt om als een krachtige statige naald alle beats uit de groeven van het ronddraaiende gitzwarte vinyl (LP) te trekken.

“WE GOT THE BEAT THAT’LL MAKE YOU MOVE”

Het tweede logo, met de elementen achter op het shirt bedrukt, straalt tussen het gewei door. Met als missie mensen het plezier en de kracht van vooruitbrengen door beweging te laten ervaren.

*LIMITED DROP (*Slechts 100 T-shirts *Only 100 Tees)
** VERKRIJGBAAR tijdens I Love Hip Hop Festival 30 en 31 juli in het Zuiderparktheater.

Voor tickets ga naar www.ilovehiphop.nl 

 

© 2012 - 2024 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel