Kunst "Op Stof" 

Kunstenaars, designers en muzikanten vormen onze 'inner circle'. We werken nauw samen met creatieve makers en delen een podium. We creëren toffe producten met een verhaal beïnvloed door hedendaagse scenes, culturen en generaties. In plaats van concurreren, creëren we! Hoe mooi is het om ‘gebruik te maken’ van elkaars talenten, vaardigheden en ervaringen.

 

Kantjeboord Lifestyle is de kapstok. Samenwerkingsverbanden zoals bijvoorbeeld met MrMonk aan het project "Drop It Like It's Hot" de hanger voor fotografen, modellen en kunstenaars om zich te uiten. 

 

Kunst "Op Stof" is kunst op milieuvriendelijke textiel. Het project Kunst "Op Stof" is niet alleen ons canvas, we creëren ook een opening tot interactie, stimuleren het creatief proces en bevorderen we nieuwe richtingen en ideeën. Kantjeboord Lifestyle ontzorgt, verbindt en is betrokken. Een totaal aanpak waarbij kunst, creativiteit, nieuwsgierigheid en ieders eigen kunstvorm/verhaal op de voorgrond staat.

 

Door onze ruime ervaring, expertise op commerciële vlak, de opgedane kennis en kunde bij de totstandkoming van ons kledinglabel, assortiment opbouw, (online) marketing/promotie, opgebouwde netwerk en branchekennis, is Kantjeboord Lifestyle instaat om ‘makers’ de juiste begeleiding en coaching te geven.

 

Het is onze passie om de beoefenaar der kunsten te helpen met hun uitdagingen en te zorgen voor een plek waar zij hun talenten kunnen laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te trekken. Onze ‘trigger’ om te exposen en zichtbaarheid te geven aan het werk is de volle zolder van de kunstenaar met opgeslagen verborgen schatten.

 

Samenwerking staat bij ons op nummer 1. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk. Samenwerking is ‘the key’ om succesvol te zijn. Het delen van kennis zien wij als kracht. Wij creëren een omgeving en netwerk waarin duurzame samenwerking centraal staat. Dit komt tot stand door onze missie, tevens de kracht van Kantjeboord Lifestyle:

"Vooruitbrengen door Verbinding"

 

© 2012 - 2022 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel