Kunst "Op Stof"

 

Kunstenaars, designers en muzikanten vormen onze 'inner circle'. Mensen identificeren zich met mode, kunst, cultuur, muziek en bijbehorende lifestyle.

 

Kantjeboord Lifestyle gelooft in de kracht van creativiteit en onbegrensde mogelijkheden van creatieve samenwerking. Creativiteit kent geen grenzen en laat niet in hokjes stoppen of verpersoonlijken. We gaan opzoek naar cross-overs tussen disciplines en sectoren waar we sociale, artistieke en culturele waarden kunnen combineren.

 

Deze kernwaarden zijn wat ons drijft, het zit gebakken in ons DNA. Het is waarom we doen wat we doen. Elke dag weer.

 

Wij van Kantjeboord Lifestyle zijn een team van nieuwsgierige, ambitieuze, creatieve (smaak)makers die op een missie zijn. Niet zomaar een man, niet zomaar een vrouw. Niet zomaar een ambitie. We werken nauw samen met creatieve makers en delen een podium. We creëren toffe producten met een verhaal beïnvloed door hedendaagse scenes, culturen en generaties.

 

In plaats van concurreren, creëren we! Hoe mooi is het om ‘gebruik te maken’ van elkaars talenten, vaardigheden en ervaringen.

 

Samenwerkingsverbanden met Kantjeboord Lifestyle als kapstok. De hanger voor fotografen, modellen en kunstenaars om zich te uiten. Kunst "Op Stof" is kunst op milieuvriendelijke textiel. Het project Kunst "Op Stof" is niet alleen ons canvas, we creëren ook een opening tot interactie, stimuleren het creatief proces en bevorderen we nieuwe richtingen en ideeën.

 

Kantjeboord Lifestyle ontzorgt, verbindt en is betrokken. Een totaal aanpak waarbij kunst, creativiteit, nieuwsgierigheid en ieders eigen kunstvorm, verhaal op de voorgrond staat.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het verkennen, benoemen, verbinden en aanjagen van samenwerkingen. We bouwen een community (community building), zijn de katalysator binnen het proces van het creëren, realiseren tot aan het implementeren, uitrollen en nazorg van het project.

 

Door onze ruime ervaring, expertise op commerciële vlak, de opgedane kennis en kunde bij de totstandkoming van ons kledinglabel, assortiment opbouw, (online) marketing/promotie, opgebouwde netwerk en branchekennis, zijn we instaat om ‘makers’ de juiste begeleiding en coaching te geven.

 

The Movement

 

Het is onze passie om de beoefenaar der kunsten te helpen met hun uitdagingen en te zorgen voor een plek waar zij hun talenten kunnen laten zien, te ontplooien en deze naar een hoger plan te trekken. Onze ‘trigger’ om te exposen en zichtbaarheid te geven aan het werk is de volle zolder van de kunstenaar met opgeslagen verborgen schatten.

 

Samenwerking staat bij ons op nummer 1. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk. Samenwerking is ‘the key’ om succesvol te zijn. Het delen van kennis zien wij als kracht. Kraak de Code!

 

(S)maak!

 

Wij creëren een omgeving en netwerk waarin duurzame samenwerking centraal staat. Dit komt tot stand door onze missie, tevens de kracht van Kantjeboord Lifestyle: “Vooruitbrengen door Verbinding”.

 

Met de sfeer van een (pop-up) ontmoetingsplek oftewel creatieve hotspot willen we de huidige en nieuwe generatie ‘creators’ prikkelen, inspireren en een plek aanbieden waar zij hun creativiteit kunnen laten zien.

 

Volledige beleving! Hier bedenken, werken, ontdekken en delen we ervaringen. Hier begeleiden, coachen, leren, creëren, experimenteren en exposeren we.

 

Het organiseren van bijeenkomsten, netwerkborrels, activiteiten en dit vertalen naar concrete acties. In deze inspirerende werkomgeving zullen sprekers uitgenodigd worden voor bijvoorbeeld brainstormsessies, workshops, presentaties en lezingen.

 

"All in-one place". Een plek waar jij jezelf kan en mag zijn en waar jij je op je gemak voelt. Op deze ontmoetingsplek wordt gemaakt, gezien en komt men samen voor het verhaal achter de creatieve kruisbestuiving.

 

Trends & Culture

 

Enerzijds maken we koppelingen tussen de behoeften, ideeën en belangen van creatieve makers en samenbrengen van organisaties (bedrijven, onderwijs, bewoners, stichtingen, lokale politiek). Anderzijds vertalen we de creatieve ideeën naar een haalbaar concept van een plan van aanpak en tijdslijn met concrete resultaten.

 

Het opstellen en uitvoeren van een onderzoeksplan voor onderzoek naar de lange termijn visie en continuïteit behouden. Wij denken graag buiten de gebaande paden en inspireren zo mensen tot een duurzame samenwerking.

 

Kantjeboord City Rockers

 

Met Zoetermeer als ‘Home Base’ is ons doel het meebouwen aan de stadscultuur. Wij van Kantjeboord Lifestyle leveren een bijdrage aan maatschappelijke en innovatieve vraagstukken en in het bijzonder aan vraagstukken die spelen in de stad.

 

Samen het culturele veld versterken en ‘Zoetje’ een trekpleister te maken voor jong en oud. Voor de inwoners en voor de bezoekers van (ver) buiten de stad.

 

‘Sweetlake City’ kent veel verborgen parels in haar wateren. Bruisend van creativiteit, nog niet gezien, herkent of erkent, te wachten om ontdekt te worden.

 

We willen de mensen uitnodigen en kennis laten maken met deze gilde van (nieuwe) talenten. Beleef en maak eigen. De beleving groeit zodra we het ervaren, kunnen aanraken en worden geprikkeld.

 

Maak Zoetermeer ‘The Place To Be’, een ontmoetingsplek waar creativiteit en innovatie samenkomt en waar weer andere deuren worden geopend.

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2023 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel