Trends & Culture

Mensen identificeren zich met *mode, kunst, cultuur, muziek en bijbehorende lifestyle. Samen ondernemen, respect en passie voor progressie zijn de kernwaarden en vormen de grondslag voor de cultuur en identiteit van Kantjeboord Lifestyle. Deze kernwaarden zijn wat ons drijft, het zit gebakken in ons DNA. Het is waarom we doen wat we doen. Elke dag weer.

 

(S)maak! (Maak X Smaak) 

Met de sfeer van een (pop-up) ontmoetingsplek oftewel creatieve makers-hotspot willen we de huidige en nieuwe generatie ‘makers’ prikkelen, inspireren en een plek aanbieden waar zij hun creativiteit kunnen laten zien.

Volledige beleving! Op deze broedplaats wordt gemaakt, gezien, verkocht en komt men samen voor het verhaal achter het product. In deze inspirerende werkomgeving zullen sprekers uitgenodigd worden voor bijvoorbeeld brainstormsessies, workshops, presentaties en lezingen.

 

Kantjeboord City Rockers

Met Zoetermeer als ‘home base’ is ons doel het meebouwen aan de stadscultuur. Samen het culturele veld versterken en ‘Zoetje’ een trekpleister te maken voor jong en oud. Voor de inwoners en voor de bezoekers van (ver) buiten de stad.

‘Sweetlake City’ kent veel verborgen parels in haar wateren. Bruisend van creativiteit, nog niet gezien, herkent of erkent, te wachten om ontdekt te worden.

We willen je graag uitnodigen en kennis laten maken met deze groep smaakmakers. Beleef en maak eigen. De beleving groeit zodra we het ervaren, kunnen aanraken en worden geprikkeld.

Maak Zoetermeer "The Place To Be", een ontmoetingsplek waar creativiteit en ondernemerschap samenkomt en waar weer andere deuren worden geopend.

Hier bedenken, werken, ontdekken en delen we ervaringen. Hier begeleiden, coachen, leren, creëren en exposeren we. "All in-one place". Kantjeboord Lifestyle is hier de verbindende factor. Een plek waar jij jezelf kan en mag zijn en waar jij je op je gemak voelt.

 

© 2012 - 2022 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel