Kunst "Op Stof": Roots

 

Wat begon als een droom werd al snel een onvergetelijk avontuur.
 

Met z’n tweeën naar New York, de geboortestad van Hip Hop.
 

Met lege koffers en handbagage op zoek naar Graffiti spots, Sneakers, Vinyl en vooral (h)erkenning.

 

Vrijwel meteen na het uitstappen van de taxi vielen we met de neus in de smeuïge boter. Een dikke laag subcultuur-spread met muziek, dans, mode, kunst en cultuur als hoofdingrediënten.
 

Wat we toen nog niet wisten is dat we hier een zaadje hebben geplant die later tot bloeien is gekomen. De spontane start, het ontpoppen, van een creatief netwerk. Een makerscollectief met als basisbehoeften elkaar te inspireren tot creëren, organiseren en te realiseren.
 

... met een uitnodiging voor de "Zulu Nation Anniversary" (een reuze Hip Hop (netwerk)event, check Google!) in de pocket,
...een tour door Harlem, The South Bronx, Albee Square Mall (Brooklyn), Rock Steady Park (Amsterdam Avenue), Wu-Store (Staten Island), Corona (Queens) rijker,

 

... omgeven door talloze knusse Graffiti Halls of Fame, sportwinkels vol kicks en platenzaken met bergen vinyl en een schatkist aan mix en radio tapes begon de "overprikkeling" van "Good vibes" waar we tot de dag van vandaag nog steeds onze inspiratie uit putten voor het project Kunst "Op Stof".

 

 

© 2012 - 2023 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel