Maak kennis met de ‘Mask Elite’ series.

Ons merk is geboren uit een affaire met de straat. We zijn er niet van, maar kennen er de weg. Blind.

De opkomst van Hip Hop ging gepaard met de opkomst van streetwear. Nieuwe outfit-ideeën rechtstreek vanuit de verenigde straten. Mode uit de ‘concrete jungle’. Dresscode: krakerschiqué, rol de rode loper maar uit!

Je outfit was een blend van eigen creaties in combinatie met fashion labels die een kans zagen om zich met de lifestyle van deze cultuur te binden.

T-shirts met grafische prints en vooral camouflage patronen waren de verbinding met andere subculturen binnen deze underground scene. Van schrijvers (graffiti), skaters tot aan ravers.

Omdenken was al hip want in plaats van een schutkleur aan te nemen was er juist het verlangen om gezien te worden, onderscheid te maken en opvallend te zijn. Tegelijkertijd was er ook die tegenstrijdige ontembare drang om een onbereikbare raadselachtige statement te maken.

Nu weten we niet beter!

Camouflage en maskers zijn samen als een goed huwelijk. Soms is het vuurwerk, vaker discodip. De aantrekkingskracht van camo is wat ons betreft net zo magisch als bij een masker.

De Kantjeboord Lifestyle Elite series zijn van 100% biokatoen een duurzame upgrade met een twist, voor jezelf en je garderobekast.

Gezien worden of juist onder de radar? Binnen of nét buit de lijntjes? Jouw verhaal, jouw masker. Op of af? Jij bepaalt.

Het flamboyante masker met vlijmscherpe diamant zijn een herkenning van onze kwaliteit en service met een gouden glimlach.

Door met ons op avontuur te gaan, geef je jezelf een positieve optater én draag je bij aan the bigger picture. Deze kakelverse spring/summer collectie wordt namelijk op verzoek geproduceerd door een leverancier met oog en hart voor mens en natuur. Minimal fashion, no waste, no harm. Gewoon, 100%. Zoals wij.

Daarom Kantjeboord Lifestyle®!

 

 

Sorteer op
© 2012 - 2021 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel