KANTJEBOORD© is een initiatief uit een creatief collectief. Een kleding en lifestyle label voor de anti kudde. Het merk heeft een affaire met de straatcultuur. 'We zijn niet van de straat maar kennen er de weg'.

 

Mensen identificeren zich door middel van muziek, kunst, mode, cultuur en bijbehorende lifestyle. Sommigen gaan mee met de mainstream, anderen treden 'out of the box'. Kantjeboord is een bekroning op wie je bent, achter ieder mens schuilt een verhaal. Het rebelse en anonieme lopen synchroon met het flamboyante masker en de vlijmscherpe diamant.

 

Kantjeboord is ontworpen door en gemaakt voor mensen met stijl, smaak en oog voor detail. Niet al te veel 'poeha' 'less' is vaak al 'more'. Kantjeboord beschikt over een krachtige netwerk van 'free spirits'. Kunstenaars, designers en muzikanten vormen onze 'inner circle'.

 

What’s in it for you?! De Kantjeboord Tribe brengt je van een ‘blauwe maandag’ via de ‘vrijdagmiddagborrel’ en het weekend weer terug naar de basis. Ons gezin bestaat uit een charmante puberette, een levenslustige talentvolle kleuter XL en onze laatste aanwinst Coco de miniatuur Bull Terriër. Topsport dus! Op het KB hoofdkwartier is het dan ook ‘never not working’. Alles loopt hier met dezelfde verbondenheid door elkaar heen. Hoe mooi is het om als privé partners ook business-wise te vallen en weer op te staan. Samen dezelfde drive en passie te delen. Verkregen ervaringen en kwaliteiten te bundelen en doelen te stellen. Zij in de frontlinie. Hij is de creatieve guy, de schilder zonder kwast. Voor de een cliché maar tijd glipt ons door de vingers. Wij laten je zien dat jouw leven niet stopt tijdens het spitsuur van je leven. Wordt niet intens gelukkig van de kleinste dingen die het hem doen maar juist van de aller aller grootste.

 

 

© 2012 - 2021 Kantjeboord Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel